Cukiernia Szyling to jedna z najbardziej znanych rodzimych, włocławskich marek. Od sześciu lat firmę prowadzi Monika Szyling, córka jej założyciela, legendy włocławskich cukierników. Cukiernia Szyling stawia na naturalne składniki swoich wyrobów. Przy tworzeniu ciast, deserów i lodów cukiernia nie korzysta już z żadnych "proszków", odeszła od gotowych mieszanek, które są praktykowane w cukiernictwie. - Postawiliśmy na naturalne składniki - mówi Monika Szyling. - U nas jajko jest prawdziwym jajkiem, masło 82-procentowym masłem, a ser serem i to najlepszym, bo z naszej włocławskiej mleczarni. Nie wykorzystujemy gotowego, już zmielonego sera.
2020-12-17 14:05:56Zdjęcie 1 z 25
Zdjęcie 2 z 25
Zdjęcie 3 z 25
Zdjęcie 4 z 25
Zdjęcie 5 z 25
Zdjęcie 6 z 25
Zdjęcie 7 z 25
Zdjęcie 8 z 25
Zdjęcie 9 z 25
Zdjęcie 10 z 25
Zdjęcie 11 z 25
Zdjęcie 12 z 25
Zdjęcie 13 z 25
Zdjęcie 14 z 25
Zdjęcie 15 z 25
Zdjęcie 16 z 25
Zdjęcie 17 z 25
Zdjęcie 18 z 25
Zdjęcie 19 z 25
Zdjęcie 20 z 25
Zdjęcie 21 z 25
Zdjęcie 22 z 25
Zdjęcie 23 z 25
Zdjęcie 24 z 25
Zdjęcie 25 z 25