Zamknij
14:05, 17.12.2020

Cukiernia Szyling to jedna z najbardziej znanych rodzimych, włocławskich marek. Od sześciu lat firmę prowadzi Monika Szyling, córka jej założyciela, legendy włocławskich cukierników.

Cukiernia Szyling stawia na naturalne składniki swoich wyrobów. Przy tworzeniu ciast, deserów i lodów cukiernia nie korzysta już z żadnych "proszków", odeszła od gotowych mieszanek, które są praktykowane w cukiernictwie. 

- Postawiliśmy na naturalne składniki - mówi Monika Szyling. - U nas jajko jest prawdziwym jajkiem, masło 82-procentowym masłem, a ser serem i to najlepszym, bo z naszej włocławskiej mleczarni. Nie wykorzystujemy gotowego, już zmielonego sera. 

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
Otwarcie Muzeum bł. ks. Jerzego Popiełuszki
zobacz fotorelację
Razem 50 lat i więcej. Małżeńskie jubileusze w ratuszu
zobacz fotorelację
Projekt: Pokaż Swojego Pupila! Z okazji Dnia Psa
zobacz fotorelację
Lanberry, Danzel, Gromee - Summer FEST Lipno 2025
zobacz fotorelację
Dni Włocławka 2025: Lady Pank
zobacz fotorelację
Uroczyste otwarcie rozbudowanego budynku E w PCZ
zobacz fotorelację
Dzieci w ANWILU – małe kroki po wielkich ścieżkach
zobacz fotorelację
Strażacy z Włocławka mistrzami województwa
zobacz fotorelację
Powitanie lata w Kowalu
zobacz fotorelację
Dni Włocławka 2025: FINAŁ KONCERTÓW (niedziela)
zobacz fotorelację