Ola i Marek chcieli, by Magda Gerssler pomogła im ponownie tchnąć życie w restaurację, która znalazła się w fatalnej sytuacji po całej serii kłopotów. Jaki był skutek jej „Kuchennych rewolucji” w podwłocławskiej miejscowości będzie można przekonać się już dziś (czwartek, 17.10) o godz. 21:30 w TVN.
Magda Gessler wiosną gościła w Glewie (gm. Dobrzyń nad Wisłą) w gospodzie „Pod zachrypniętym kogutem”.
[ZT]12222[/ZT]
Z zapowiedzi odcinka można wywnioskować, że nie zabraknie w nim wzruszeń. Małżeństwo prowadzące restaurację – Ola i Marek stracili wszystko w pożarze, a kiedy udało im się odbudować dom, kobieta zachorowała i musiała przejść operację. W rezultacie jej mąż wraz z synem musieli zająć się restauracją, ale nie szło im zbyt dobrze.
Kiedy Ola po pięciu miesiącach od operacji wróciła do pracy, sytuacja restauracji była naprawdę fatalna. „Pod zachrypniętym kogutem” nie posiada też szyldu i reklamy, co może być jednym z powodów braku gości. Turyści zjawiają się tu jedynie w sezonie letnim, ale to nie wystarcza na utrzymanie miejsca
– czytamy w opisie siódmego odcinka 20. serii „Kuchennych rewolucji”.
Będziecie oglądać?
Mr10:32, 08.10.2019
No i co z tego ludzią płaci 12 zł za godzinę w swojej restauracji w Warszawaie.Szuka ludzi od dłuższego czasu i niema chętnych.
anank12:12, 08.10.2019
Niestety po rewolucjach nie jest lepiej w tym miejscu... kelnerki nie są zainteresowane klientami, wystrój pozostawia wiele do życzenia.... ceny bardzo wysokie jak na miejsce pod Włocławkiem,do którego trzeba dojechać kilkanaście kilometrów.
***12:33, 08.10.2019
Obawiam się, że wizyta tej pani to ostateczny gwóźdź do trumny. W takim miejscu potrzebny jest tani lokal z krótką kartą dań, ale prostych i regionalnych
Maciek7717:51, 08.10.2019
A kiedy będzie można obejrzeć powtórkę
Rowwr 13:15, 09.10.2019
Wczoraj
Włodek17:56, 10.10.2019
Smaczne mielone. Fajne miejsce w porze letniej.
Nie wiem dlaczego gospodarz nie pomyśli o małym porcie dla łódek? Na pewno miałby dużo klientów latem i wiosną....
Może wreszcie gospodarze nad Zalewem zrozumieją , że istnieje tu potencjał na biznes gastronomiczno - tursytyczny.
Luksius21:32, 10.10.2019
Ddwloclawek.pl nawet nie sprawdziliscie porządnie daty emisji no ale co tam tydzień w tą czy tydzień w tamtą...
Norbert121:44, 10.10.2019
Niestety, jest inny odcinek i stracony czas...
xxxx21:45, 10.10.2019
niestety niema tego odcinka specjalnie czekałem żeby obejrzeć a tu klops
Asa19:17, 17.10.2019
Kto ogląda te bzdety dla ubogich intelektualnie?
Rinq20:53, 17.10.2019
Tylko Ci bogaci wewnętrznie.. Heh
Tedi21:24, 17.10.2019
Jak ja tej BABY nie cierpię !
Mireko22:20, 17.10.2019
Pan Rozbicki w tv na kuchennych rewolucjach P.Magdy Gessler pusty smiech, jak zwykle na drapane i sie pokazac u P.Rozbickiego by sie taka rewolucja przydala to by mu usmieszek odrazu zniknal jakby P.Magda zobaczyla co sie tam u niego w restauracjach wyrabia .psPan Rozbicki zrobil slaba reklame ,,Gospodzie pod rumianym jablkiem"
Annnna07:53, 18.10.2019
Nie znam Rozbickiego,ale były tam też inne znajome twarze z okolic Wielgiego.Te panie prowadzą biznesy zbliżone do ,,Zachrypniętego koguta".Pani Matera dużo mogłaby się nauczyć z tego programu.Przede wszystkim jak szanować pracowników
17 9
Co to jest “ludzią“? Ty tłuku - i ty śmiesz komentować i oceniać. Ciebie nachajką przez plecy powinno się tłuc. Burasie
4 10
Spokojnie Jakiś ,śmieciu . Ubliżasz innym to masz za swój hamski hejt. Sam jesteś prostak pisząc "Ty tłuku ,Burasie" Zgłoś się do psychologa to ci wytłumaczy co jest np. KAPPACYZMU I GAMMACYZMU i inne wady wymowy wiążące się z pisaniem jak słyszą.