Czy ktoś w Michelinie wędzi profesjonalnie wędlinę i mięso Potrzebuje uwędzić wędlinę czy ktoś w Michelinie to robi25-04-2022 08:44:54
Użytkownik09:35, 25.04.2022
Naruszono regulamin portalu lub zgłoszono nadużycie. Komentarz został zablokowany przez administratora portalu.
ADA10:40, 25.04.2022
na Żytniej , naprzeciwko żłobka
Jacek11:34, 25.04.2022
Na Żytniej obok studia z meblami, pytaj o Pana Kazimierza.
Wlo5115:22, 25.04.2022
Uważam, że najlepiej wędzi we Włocławku Pan Stanisław Szmagaj, na ul. Żytniej 61, tel. 54 233 86 34, obok pawilonu meblowego. Lepiej umówić się telefonicznie, ponieważ codziennie nie jest czynne. Jeszcze jedna rzecz na którą Pan Stanisław kiedyś zwrócił mi uwagę. Otóż nie przynosimy mięsa w folii. Mięso należy owinąć w papier. Poza tym mięso jest uwędzone profesjonalnie, po prostu jest pyszne. POLECAM.
smakosz21:02, 25.04.2022
a jak jest różnica w wędzeniu profesjonalnym i nieprofesjonalnym ??
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu ddwloclawek.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
2 2
Brak słów ,dd Włocławek szanuj się