Zamknij
14:05, 17.12.2020

Cukiernia Szyling to jedna z najbardziej znanych rodzimych, włocławskich marek. Od sześciu lat firmę prowadzi Monika Szyling, córka jej założyciela, legendy włocławskich cukierników.

Cukiernia Szyling stawia na naturalne składniki swoich wyrobów. Przy tworzeniu ciast, deserów i lodów cukiernia nie korzysta już z żadnych "proszków", odeszła od gotowych mieszanek, które są praktykowane w cukiernictwie. 

- Postawiliśmy na naturalne składniki - mówi Monika Szyling. - U nas jajko jest prawdziwym jajkiem, masło 82-procentowym masłem, a ser serem i to najlepszym, bo z naszej włocławskiej mleczarni. Nie wykorzystujemy gotowego, już zmielonego sera. 

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
Jubileusz 65-lecia KGW Kruszyn
zobacz fotorelację
X Powiatowy Dzień Dziecka i Rodzicielstwa Zastępczego
zobacz fotorelację
Drzewa jak zapałki, ziemia jak po huraganie. Tak wygląda Zazamcze
zobacz fotorelację
125-lecie GZK-LZK
zobacz fotorelację
Ekonomik na podium
zobacz fotorelację
Fajansowe Sny porwały publiczność!
zobacz fotorelację
Komunia: Parafia pw. św. Dominika w Chodczu
zobacz fotorelację
Auto uderzyło w budynek. Mężczyzna i dziecko w szpitalu
zobacz fotorelację
Tłumy rolników i mieszczuchów w Zarzeczewie. Trwają targi
zobacz fotorelację
BIG Włocławek oficjalnie otwarty – muzyczne emocje ze Skolimem
zobacz fotorelację